Ring på 70 260 340 | Mail info@sikringsyd.dk | Hent TeamViewer

Løsninger

AT Biler Fredericia / Vejle / Horsens / Give

Autobranchen i Danmark plages bl.a. af organiserede kriminelle, som stjæler værdifulde bildele som airbags, fælge, og katalysatorer fra biler som står ved autoforhandlerne. Det kan blive en enorm omkostning på sigt. Hos AT Biler har man derfor taget konsekvensen, og udstyret alle fire bilhuse med termisk videosikring fra Sikring Syd A/S. For direktør og ejer Tom Pedersen har det været vigtigt, at sikringsløsningen giver Politiet de bedste forudsætninger for hurtigt at rykke ud, og stoppe indbrud.

Læs mere om hvad Sikring Syd A/S kan tilbyde af løsninger til autobranchen i brochuren her:
Brochure for autobranchen

Billund Lufthavn

BLL_2
Hangar 3, Chech Point Nord - Termisk - 2016 02 15 - 11 05 30
BLL_1

Store sikringsopgaver stiller store krav til sikringsløsningerne. Billund Lufthavn har efter en længere testperiode valgt Sikring Syds intelligente termiske overvågnings- og alarmløsning, for at kunne identificere og reagere på hændelser. Rundt om lufthavnterminaler og landingsbaner er der meget store områder som skal sikres mod menneskelig indtrængen, men hvor dyrevildt i mindre grad tolereres. Derfor er der brug for en løsning som giver securitypersonalet i lufthavnen de bedste muligheder for at at træffe hurtige, vigtige beslutninger om hvordan der skal reageres på en given alarmhændelse. Sikring Syds termiske sikringsløsning giver personalet dette overblik, uden at kræve konstant opmærksomhed, og sådan optimeres personalets ressourcer.

DETECT – ASSESS – RESPOND

Hvorfor sikring?
Det giver næsten sig selv, hvorfor det kan være en fordel at sikre sin minkfarm/pelsdyrfarm. Med det rette alarm- og overvågningsudstyr kan man forebygge indbrud på farmen fra aktivister og pelstyve, ligesom man kan blive alarmeret ved f.eks. gylleudslip eller strømudfald,

Hvilken slags sikring?
Sikring Syd A/S skræddersyer en løsning til netop din mink-/pelsdyrfarm.
Farmsikringen kan typisk bestå af et usynligt laserhegn eller mikrobølgehegn rundt om hele farmen eller ved adgangsvejene. Laserhegnet kan med fordel kombineres med bevægelsesaktiverede overvågningskameraer opsat på strategiske steder. Det kan være ved adgangsveje eller ved specielt sårbare arealer. Kameraerne starter, hvis der er bevægelse, og optagelserne lagres på en harddisk, som du nemt kan tilgå over nettet.
Systemet kan derudover suppleres med alarm (tyveri, indtrængen), tågesikring (pelstyveri fra lager), gyllealarm (gylleudslip), HFI-alarm (strømafbrydelse) og meget andet.

Gratis sikkerhedstjek
Sikring Syd A/S tilbyder et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din minkfarm/pelsdyrfarm. Én af vores sikkerhedsrådgivere vil besøge din farm og hjælpe med at afklare behovet for overvågning. Kontakt os og aftal et møde – vi kommer også gerne uden for normal arbejdstid.

IMG_4857
Radarhegn på mast 1
Langenæs Bageriet
Det populære Langenæs Bageriet i Århus har i forbindelse med opførelsen af et nyt drive-in bageri installeret videoovervågning med nummerpladeidentifikation fra Sikring Syd A/S.

header_hojberg
foto 3
foto 2
Gejlhavegård, Kolding
“Industriområdet Gejlhavegård har fået videoovervågning for at dæmme op for de mange indbrud”
Artikel fra JV

Kontakt Bo T. Mortensen og hør om hvordan Sikring Syd kan dække dit sikringsbehov.

Ring 70 260 340 eller skriv til info@sikringsyd.dk

Back to Top